Web Analytics
Naslovne strane za petak, 10. maj 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za petak, 10. maj 2024. godine

Društvo | 10.05.2024 | access_time 08:15
Naslovne strane za petak, 10. maj 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 10. maja pišu o poseti kineskog predsednika Si Đinpinga Beogradu, obeležavanju Dana Evrope i izboru NBA košarkaša Nikole Jokića, treći put, za najkorisnijeg igrača te američke lige.

BLIC - List piše da je poseta kineskog predsednika Si Đinpinga Beogradu saradnju dve države podigla na najviši nivo, u tekstu pod naslovom: "Sve o zajednici Srbije i Kine". "Menjam ovaj trofej za novi NBA prsten", rekao je košarkaš Nikola Jokić koji je u NBA, treći put, proglašen za najkorisnijeg igrača.

VEČERNJE NOVOSTI - "Sijevih šest tačaka snažna potpora Srbiji", o poseti kineskog predsednika Beogradu. List piše da je NBA košarkaš Nikola Jokić treći put proglašen za najkorisnijeg igrača, u tekstu pod naslovom: "Jokić uz Medžika i Birda".

DANAS - "REM krije kršenje zakona provladinih propagandista", piše list. "Jokić treći put najkorsiniji u NBA", o Jokićevom uspehu.

NOVA - List piše da je kolicija "Biramo Beograd" predala Gradskoj izbornoj komisiji listu za predstojeće izbore u tekstu pod naslovom: "Lazović: Vlast popušta oko 'migracije' birača". "Stvarno najbolji za istoriju", piše list o Nikoli Jokiću.

POLITIKA - O obeležavanju Dana Evrope u Beogradu u tekstu pod naslovom: "Vučić: Srbija ostaje na evropskom putu". "Kina kao šansa za proizvode naših poljoprivrednika", o saradnji Kine i Srbije.

KURIR - "Izdaja", Spajić priznao: Nikakav problem nemam da glasam za rezoluciju o Srebrenici. List piše o Nikoli Jokiću "Car".

SRPSKI TELEGRAF - "Draganu sam predosetila zlo", ispovest prijateljice ubijenog domara iz "Ribnikara". List piše da je "Putin pokazao armiju za veliku ofanzivu", na paradu izveo 150.000 vojnika.

INFORMER - "Cela Kina priča o Vučiću i Srbiji", poseta Si Đinpinga udarna vest. List piše da je "Brena zaposlila sina kao vozača i telohranitelja".

ALO - "Devojčica i dalje u komi", nakon rušenja ringišpila lekari se bore za život deteta. List piše o Crnoj Gori "Opet nož u leđa". I posle Mila Milojko, Crnogorci će glasati za Rezoluciju o Srebrenici.

Teme