Web Analytics
Partizan poražen od Vojvodine u Humskoj - BetaRS

Partizan poražen od Vojvodine u Humskoj

Fudbal | Izvor: Beta | 02.05.2024 | access_time 19:20
Partizan poražen od Vojvodine u Humskoj
Fudbaleri Partizana poraženi su danas na svom terenu od Vojvodine sa 2:3, u 33. kolu Super lige, i tako zabeležili peti vezani poraz u svim takmičenjima.

Na klupi Partizana debitovao je Albert Nađ, koji je ove nedelje zamenio dosadašnjeg trenera Igora Duljaja, koji je zbog loših rezultata dobio otkaz.

Strelci za Partizan bili su Đorđe Crnomarković autogol u 18. i Aranđel Stojković u 57. minutu.

Golove za goste iz Novog Sada postigli su Kaleb Zadi u 38, Dejan Zukić u 44. i Njegoš Petrović u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.

Partizan je drugi na tabeli sa 70 bodova, 11 manje i utakmicom više od prvoplasirane Crvene zvezde. Vojvodina je šesta sa 54 poena.

Partizan je poveo u 18. minutu autogolom Đorđa Crnomarkovića. Nakon duplog pasa Zahida i Natha, Zahid je uputio povratni pas, lopta se odbila od Crnomarkovića i završila u mreži.

U 38. minutu gosti su stigli do izjednačenja. Nakon centaršuta Zukića, golman Partizana Jovanović je loše intervenisao, a Kaleb Zadi se našao sam na drugoj stativi i neometan prosledio lotu u mrežu.

Šest minuta kasnije Vojvodina je stigla do rezultatskog preokreta. Dejan Zukić je primio lopru iskosa u šesnaestercu, i preciznim udarcem u dalji ugao doneo prednost Novosađanima.

Crno-beli su izjednačili u 57. minutu. Nakon greške odbrane Vojvodine, lopta je Stigla do Nemanje Nikolića, koji je proigrao Arnađela Stojkovića, a on je snažnim udarcem u bliži ugao savladao golmana Carevića.

Odmah u narednom napadu Vojvodina je postigla treći gol, ali je taj pogodak poništen zbog opasne igre jednog igrača gostiju.

Veliku priliku Vojvodina je imala u 68. minutu, šutirao je Vukanović sa ivice šesnaesterca, ali je njegov udarac zaustavila prečka.

U 75. minutu, ponovo su lepo kombinovali Zahid i Natho, Zahid je petom proigrao Natha, koji je iz prve šutirao sa oko 15 metara, ali je njegovo udarac završio zamalo pored stative.

Minut kasnije poništen je još jedan gol Vojvodine. Nakon kornera sa desne strane, Ivanović je bio najviši u skoku i zatresao mrežu. Nakon intervencije iz VAR sobe, sudija Jovanović je poništio pogodak, pošto je Ivanović u skoku odgurnuo jednog defanzivca Partizana.

Pobedu Vojvodini doneo je Njegoš Petrović golom u šetvrtom minutu sudijske nadoknade vremena. On je udarcem sa oko 20 metara savladao golmana Jovanovića, a deluje i da je na putu ka golu lopta pogodila jednog igrača Partizana i promenila smer.

U narednom kolu, Vojvodina će dočekati Čukarički, dok će Partizan gostovati Napretku.

Teme