Web Analytics
Igor Duljaj nije više trener Partizana - BetaRS

Igor Duljaj nije više trener Partizana

Fudbal | Izvor: Beta | 29.04.2024 | access_time 22:40
Igor Duljaj nije više trener Partizana
Fudbalski klub Partizan smenio je danas dosadašnjeg trenera Igora Duljaja i za novog šefa stručnog štaba imenovao Alberta Nađa.

Partizan je saopštio da je odluka o smeni Duljaja doneta jednoglasno na današnjoj sednici Upravnog odbora kluba.

"Nakon analize rezultata u proteklom periodu i aktuelnog stanja i izveštaja sportskog direktora Ivice Кralja, svi članovi UO saglasili su se da je neophodno da se preduzmu hitne mere u cilju stabilizacije igre i rezultata", naveo je Partizan u saopštenju.

"Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone, a kako aktuelni rezultati nisu u skladu sa zacrtanim ciljevima, doneta je odluka o promeni trenera", dodaje se.

Ekipu će u preostalom delu sezone kao glavni trener predvoditi Albert Nađ, dosadašnji član stručnog štaba.

"Ovom prilikom, Partizan želi da zahvali treneru Igoru Duljaju na svemu što je učinio za klub i da mu poželi sreću i uspeh u daljoj karijeri", zaključuje se u saopštenju kluba iz Humske.

Partizan je u seriji od četiri poraza, od kojih je dva doživeo od Crvene zvezde, u Super ligi Srbije i u polufinalu Kupa Srbije. Posle poraza od TSC-a u prošlom kolu domaćeg šampionata, Partizan je drugi na tabeli sa 70 bodova, ali ima samo četiri boda više od kluba iz Bačke Topole.

Crno-beli će u narednom kolu Super lige Srbije dočekati Vojvodinu.

Teme