Web Analytics
Časopis Juromani po izboru klijenata proglasio AIK banku za najbolju u Srbiji - BetaRS

Časopis Juromani po izboru klijenata proglasio AIK banku za najbolju u Srbiji

Ekonomija | Izvor: Beta | 28.03.2024 | access_time 12:35
Časopis Juromani po izboru klijenata proglasio AIK banku za najbolju u Srbiji
AIK banku je, po izboru klijenata, časopisa Juromani (Euromoney) proglasio za "Najbolju banku" u Srbiji za 2024. godinu, zbog dugogodišnjeg kvaliteta usluga i podrške domaćim preduzećima u njihovim trgovinskim aktivnostima, saopštila je ta banka.

Specifičnost nagrade "Best Domestic Bank" u okviru "Euromoney's 2024 Trade Finance Survey" je to što klijenti i korisnici usluga samostalno predlažu i glasaju za kompanije i banke čije usluge koriste.

"Ovo priznanje je potvrda uspešne poslovne strategije AIK banke, kao najveće u domaćem vlasništvu i njene čvrste rešenosti da svojim klijentima i partnerima osigura stalnu podršku, unapredi plasman i omogući njihov dalji razvoj i jačanje konkurentskih prednosti", piše u saopštenju banke.

Predsednik Izvršnog odbora AIK banke Petar Jovanović je istakao da je nagrada značajna potvrda koja govori o prilog razumevanju i podršci koju njihovi stručnjaci svakodnevno pružaju velikom broju malih i srednjih preduzeća, kao i velikih kompanija u Srbiji.

"Naša želja i opredeljenje su da za klijente u svakom trenutku budemo pouzdan partner i stalna podrška u svim njihovim aktivnostima, dok su plasman, distribucija i prodaja oblasti u kojima AIK banka omogućava domaćim preduzećima veliki broj različitih usluga, kao i stalnu savetodavnu podršku", rekao je Jovanović.

Teme