Ponedeljak, 4.3.2013.

 

Djurić i Tumbaković negirali pregovore sa Rajkardom

BEOGRAD, 4. marta 2013. (Beta) - Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Dragan Djurić demantovao je u ponedeljak da je uprava razgovarala sa holandskim trenerom Frankom Rajkardom o angažmanu i dodao da klub ima poverenja u trenera Vladimira Vermezovića.

"Nije bilo kontakata, niti Partizan ima nameru da tako nešto radi. Partizan je veliki klub da bi razmišljao o takvim stvarima dok traje sezona. Nikad to nismo radili, niti ćemo", rekao je Djurić za B92.

Prethodnih dana mediji su spekulisali da je uprava Partizana tokom priprema u Turskoj razgovarala sa Rajkardom o njegovom angažmanu na leto.

"Partizan ima trenera u koga ima maksimalno poverenje i nema razloga da razmišlja o tome", rekao je predsednik petostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

Djurić smatra da su priče o razgovoru sa Rajkardom plasirane kako bi se klub iz Humske destabilizovao.

"To sve dolazi iz jedne kuhinje i to je nama jasno. Želja je da se napravi destabilizacija u klubu, a to ne prolazi", rekao je Djurić.

Takodje i sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je da nije bilo pregovora sa Rajkardom i da je Vladimir Vermezović trener crno-belih.

"Vladimir Vermezović ima ugovor sa Partizanom i u svim našim planovima je on trener prvog tima. Sa Rajkardom niko nije razgovarao, njegovo ime nije se pominjalo", rekao je Tumbaković.

Foto: http://www.sr.partizan.rs