Ponedeljak, 4.3.2013.

 

Janković: Nisam razgovarao sa rukovodstvom kluba

BEOGRAD, 4. marta 2013. (Beta) - Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je u ponedeljak da nije razgovarao sa rukovodstvom kluba posle utakmice sa Radom i istakao da je u ovom momentu jedina krivica na njemu.

"Nisam razgovarao sa rukovodstvom. Pritisak na igrače je veliki i svakog dana će biti sve veći. U ovom momentu jedina krivica je na treneru, ali ako dodje neki novi trener pritisak će ostati na njima (igračima). Trener ne može da igra umesto njih, oni moraju da funkcionišu kao tim", rekao je Janković novinaraima dan posle remija sa Radom od 1:1, u 17. kolu Super lige.

Fudbaleri Zvezde obavili su u ponedeljak polučasovni trening tokom kojeg je Janković sve vreme samo razgovarao sa njima.

"To je u ovom trenutku delotvornije od trčanja, rezultat je neprijatan i znam da neke stvari moraju da im se kažu, tako da je ovo bilo potrebnije. Moj ton je bio visok kao i uvek, iskren, direktan i bez uvijanja. Igrači su dosta dugo pod velikim pritiskom i dešavaju se odredjene stvari", rekao je on.